Verhuur en beheer

Bij het verhuren en beheren van vastgoed komt veel kijken. Als verhuurder wilt u deze zaken goed regelen. Wij staan 24/7 voor u klaar. Financieel, Technisch of Commercieel beheer: welke zaken u uit handen geeft, dat kiest u helemaal zelf.

woning verhuur

Financieel beheer

Wij nemen het financiële beheer volledig uit handen. Wij zorgen dat de huur wordt betaald, doen de huuradministratie en voeren wijzigingen in huurovereenkomsten door. Hebben huurders vragen over administratieve zaken, dan zijn wij het eerste aanspreekpunt.

Technisch beheer

Onderhoud, coördineren van werkzaamheden, vlot reageren op technische klachten, in het technische beheer van een pand gaat vaak veel tijd zitten. Als u het technisch beheer aan ons uitbesteed treden wij op als eerste technisch aanspreekpunt voor huurders en staan wij 24/7 klaar bij onderhoudszaken en calamiteiten.

Cunsta
Woning verhuren

Commercieel beheer

Heeft de huidige huurder aangegeven de woning te verlaten? Wij gaan direct voor u op zoek naar een nieuwe huurder. In overleg met u bepalen we de nieuwe huurprijs, publiceren de woning online en voordat de nieuwe huurovereenkomst wordt ondertekend worden de huurders gescreend.

Compare