Huren

Huis huren? Bekijk het woningaanbod en reageer. Komt u er tijdens het aanhuurproces even niet uit? Wij staan klaar met advies en dienstverlening op maat.

VOORDELEN CUNSTA

  • Geen inschrijfkosten
  • Geen wachtlijsten
  • Geen bemiddelingskosten

Leuke woning gezien?

U kunt rechtstreeks contact opnemen met de verhuurder!

Zijn er kosten verbonden aan het huren?

Nee! Wij brengen geen kosten in rekening.

Hoe kom ik in aanmerking om te huren?

Om na de bezichtiging in aanmerking te komen voor een huurwoning, kan de verhuurder u vragen om enkele documenten. De hoeveelheid gevraagde documenten zal verschillen per verhuurder en situatie. Hier leest u daarover meer.

Hoe kan ik de documenten veilig aanleveren?

Via ons online huurdersportaal kunt u de gegevens simpel en veilig aanleveren, geheel versleuteld en AVG-proof. Deze gegevens verstrekken wij niet aan de verhuurder zonder uw toestemming. Bij de verhuurder geven wij aan welke documenten wij hebben ontvangen en wat onze bevindingen zijn. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wat is een huurder check?

Vooraf aan het tekenen van de huuroverkomst kunnen uw gegevens worden gecontroleerd, bijvoorbeeld op BKR notering. Er zijn diverse checks mogelijk.

Met welke kosten moet ik rekening houden?

Houd er rekening mee dat bij het aangaan van een huurcontract, zowel de eerste maand huur als de borg voldaan moeten worden vóór de sleuteloverdracht.

Hoe zorg ik voor een veilige betaling?

U kunt gebruik maken van onze derdengeldenrekening. Een derdengeldenrekening is een aparte bankrekening die gebruikt wordt om gelden te beheren die toekomen aan derden. Na de sleuteloverdracht en uw akkoord, maken wij de huur en borg over aan de verhuurder. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wat houdt onderzoeksplicht huurder in?

De huurder heeft een onderzoeksplicht. Indien bijvoorbeeld voor het huren van woonruimte een woonvergunning vereist is dan komt het verkrijgen van deze vergunning voor rekening en risico van de huurder. Raadpleeg diverse bronnen, zoals internet en gemeente. In het Kadaster kunt u informatie vinden over de woning en de eigenaar.

Helpen jullie bij het afsluiten van energiecontracten?

Jazeker, wij kunnen voor u de aansluiting voor nutsbedrijven, tv en internet regelen.

Ik wil graag contact met Cunsta

Voor een snel antwoord op uw vraag of advies kunt u het beste gebruik maken van Whatsapp 06-48676657.

Zoeken

Huis zoeken

Contact

Contact verhuurder

bezichtigen

Bezichtigen

gegevens

Onderzoeksplicht

huurcontract

Huurcontract

sleutel

Sleuteloverdracht

Handige links

Vragen?

    Bent u huurder?

    Compare