Woningopname

De verhuurmakelaar komt persoonlijk langs voor de opname van uw woning. Wij verzoeken u het eigendomsbewijs, eventuele tekeningen, meest recente W.O.Z. aanslag en uw identiteitsbewijs (+ kopie) klaar te leggen. De woningopname zal afhankelijk van de grootte en de staat van uw woning ongeveer 45 minuten in beslag nemen.

Foto’s

Bij de woningpresentatie zijn de foto’s van essentieel belang. Beelden zeggen immers meer dan woorden. Zorg dat de woning aan kant is.

Advies huurprijs

Na de woningopname verwerkt de verhuurmakelaar alle gegevens en brengt advies uit voor de huurprijs. U bepaalt uiteindelijk zelf de definitieve huurprijs.

Verhuuropdracht

Als u de verhuur aan ons uitbesteedt, zal de verhuurmakelaar u vragen om de verhuuropdracht te ondertekenen. Indien u gedeeltelijk eigenaar bent van de woning, dient deze opdracht ook ondertekent te worden door degene die toestemming moet verlenen, zoals uw partner (indien gehuwd, langdurig samenwonend of op basis van een samenlevingscontract) of meerdere eigenaren (bijvoorbeeld ouders of erfgenamen).

Verhuuradvertentie

De verhuurmakelaar maakt de verhuuradvertentie gereed en publiceert de woning op Funda, Pararius en overige websites. Zo vinden we snel voor u een nieuwe huurder.

Wilt u dat wij de woningopname en volledige verhuur voor u verzorgen? Meld u bij ons aan!

Start direct

U wilt geen woningopname, maar wel direct de woning aanbieden op de website?

Compare